SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

La Palma Romántica hotellspa

Sentre med spa og thalassoterapi, Sentre med spa og thalassoterapi på La Palma

Et hotellspa for romantiske utflukter

Passer perfekt for korte turer. Bli oppslukt av naturen og overveldet av det grønne og frodige landskapet. La Palma Romántica hotellspa ligger nord på La Palma, bare en kilometer fra landsbyen Barlovento. Denne bygningen med kanariske balkonger passer utmerket til hvile og har et helt spesielt hjørne som er ment for avslapping: et spaområde med innendørsbasseng, sauna, boblebad, treningsrom og solarium. Den ultimate belønningen etter en lang dags vandring i fjellene.

Et oppvarmet basseng og avslappende massasjer midt i skogen

Det oppvarmede innendørsbassenget har hesteskoform og er omsluttet av flere glassdører som slipper inn solstrålene og gir utsikt over de frodige skogene. Området har sauna og damprom for de som foretrekker å fjerne giftstoffer, og et boblebad for de som liker bobler. Hotellet tilbyr også en omfattende massasjeservice, hvis gjestene ber om det. Avslapping, stressreduksjon, idrett, terapeutisk drenasje eller lymfedrenasje – som er svært effektivt for å redusere opphopning av vann – er bare en liten del av utvalget.

Isla La Palma

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET

OPPDAG