SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Aqua Princess Centre

Aqua Princess Centre, sentre med spa og thalassoterapi på La Palma
Aqua Princess Centre, sentre med spa og thalassoterapi på La Palma
Aqua Princess Centre, sentre med spa og thalassoterapi på La Palma

Et fantastisk spa på Fuencaliente-kysten

På hotell Teneguía Princess, som ligger ved stranden sør på La Palma, finner du Aqua Princess Centre med fantastiske fasiliteter: et spa som er integrert i de vakre og frodige hagene. Det er bare vinduer som skiller gjestene fra bananhagene, den kunstige sandstranden og stedets restaurant. Havet og landskapet er bakteppet mens gjestene slapper av i boblebadet, i badestampen eller under kaskader av vann og masserende nakkestråler i termalbassenget.

Tradisjonell kanarisk massasje og "luksusstjernesenger"

Spaet tilbyr mange behandlinger, som vinterapi, sjokoladeterapi, saunaer og Vichy-dusjer, men det er den tradisjonelle kanariske massasjen som virkelig skiller seg ut. Denne unike blandingen av aloe vera, honning og havsalt gjør huden like silkemyk og glatt som Fuego de Sol (Solens brann), en kroppsbehandling som bruker rosmarinolje. Hvis du vil skjemme bort deg selv, tar du en tur i "luksusstjernebadene" med varme vannstråler og belysning i beroligende farger. Massasje på en komfortabel vannseng avslutter en deilig dag i spaet.

Isla La Palma

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET

OPPDAG