SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Hotell JardínTecina

Hotell Jardín Tecina Spa, sentre med spa og thalassoterapi på La Gomera

Kleopatra-badet i Club Buganvilla

Melk, marint kollagen og parfymerte oljer som gjør huden silkemyk – det er hva Kleopatra-badet lover. Dette er en luksuriøs behandling fra det fantastiske hotellet Jardín Tecina. Club Buganvilla ligger i turistbyen Playa Santiago sør på La Gomera og tilbyr attraktive behandlinger: ayurvediske og terapeutiske massasjer, avgiftningsomslag, det siste innen manikyr og pedikyr samt saunaer. Men det mest utsøkte av alt er månebehandlingene: Halvmåne-behandlingen kjærtegner kroppen med sjasminessens og frister smaksløkene med hvit te.

"Spa på rommet" og boblebad ved bassenget

Gjestene kan nyte en avslappende oase med "spa på rommet", en service som er tilgjengelig på forespørsel i resepsjonen. Du velger mellom Styrke, Ro, Zen og Kjærlighet, og deretter forvandler de ansatte badet på hotellrommet ditt til et spa, utsmykket med duftlys, andre dufter, intim musikk og beroligende te. Ute kan du kose deg i de to boblebadene, som ligger ved siden av det andre fellesbassenget, i nærheten av skjønnhetssenteret og treningsrommet.

Isla La Gomera

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET

OPPDAG