SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Thalasso Gloria San Agustin

Thalasso Gloria San Agustin, sentre med spa og thalassoterapi

Thalassoterapi og skjønnhet i San Agustín

Solstrålene skinner gjennom vinduene i den imponerende kuppelen med avantgarde sikksakk-mønster som ligger over Thalasso Gloria San Agustin, Europas største senter for thalassoterapi. Denne flotte og moderne bygningen på over 7 000 kvadratmeter er dedikert til ernæringsprogrammer og skjønnhetsbehandlinger som bruker de aktive marine ingrediensene fra det kjente spamerket Thalgo. Spaet ligger ved siden av hotell Gloria Palace San Agustin sør på Gran Canaria, bare noen minutter fra Maspalomas.

Et boblebad i "kom i form"-bassenget

Den mest dyrebare juvelen i senteret er "kom i form"-bassenget, som strekker seg fra innsiden av spaet til den deilige solen på utsiden. Dette enorme, dynamiske bassenget, beregnet på gjester over 15 år, har stråler av sjøvann som masserer hele kroppen, kaskader av vann og boblebad. Svøm i det store varmtvannsbassenget (37 grader celsius) eller ett av de fire andre bassengene på senteret, ta en økt på treningsrommet, eller slapp av i saunaen. Det mangler ikke på fristende behandlinger heller: Prøv avslappende massasjer eller én av kroppspeelingene med essensielle oljer eller sjokoladeomslag.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET

OPPDAG