SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Roca Negra Hotel & Spa

Roca Negra Hotel & Spa, sentre med spa og thalassoterapi på Gran Canaria

Spa med flytebasseng i Agaete

Hotell Roca Negra er moderne, minimalistisk og elegant og har alt som trengs for å lade opp batteriene, uten at det er for stort. Spaet ligger i den vakre byen Agaete nord-vest på Gran Canaria og er en del av et firestjerners luksushotell. Én av hovedattraksjonene er flytebassenget, der du kan slappe helt av og føle deg vektløs mens du lytter til avslappende musikk og nyter den perfekte temperaturen.

Avslappingsrom og Vichy-dusjer på et moderne hotell

Det moderne preget på hotell Roca Negra gjenspeiles i spaet. De buktende, hvite veggene skjuler et termalbasseng, et avslappingsrom med nydelige landskap og vannsenger, moderne Vichy-dusjer, en sauna, et tyrkisk bad og en hammam. Behandlingsutvalget er enda mer omfattende: orientalske ritualer, antioksidantbehandlinger, foryngende massasjer og tang- og sjokoladeomslag. I tillegg lover spennende og eksotiske Tusen og én natt å vekke sansene dine med mystiske essenser.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET

OPPDAG