SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Kanariøyene

fra luften

Den priviligerte beliggenheten og det gode klimaet på Kanariøyene gjør at man finner noe av den reneste og mest autentiske naturen på kontinentet, bare noen få timer fra Europas sentrum. De frodige tusenårgamle skogene, de spektakulære vulkanene, de paradisiske strendende med lys sand og de imponerende klippene utgjør,sammen med de vakre landsbyene og tradisjonelle bebyggelse, et vakkert panaorama med mange kontraster. Dette kommer særlig fram når man observerer øyene fra luften.

På Kanariøyene har du ulike muligheter til å se den spesielle geografien fra luften. Du kan ta en tur med luftballong og få følelsen av øyenes store utstrekning fra luften, eller ta en tur med småfly og observere de drastiske kontrastene mellom øyene der det yrer av liv.

/
Lanzarote
mot en annen planet

La Geria er en av de mest spesielle og overraskende områdene på Lanzarote. Kontrasten mellom den vulkanske, svarte jorden og den intense grønnfargen fra trærene skaper et visuelt show som tar deg med til en annen verden.

/
Fuerteventura
paradisisk landskap

Når det blir flo, dekker vannet ulike deler av Puertito de LobosFuerteventura, og skaper flere naturlige basseng med krystallklart vann. Det er det beste tidspunktet for å se øyen fra luften.

/
Gran Canaria
som et grønt teppe

Over området Anden Verde i Gran Canaria ligge det flere stier som gir en ypperlig sjansje til å oppdage det lokale landskapet. Men hvis du har muligheten til å ta en tur i luften, kan du lettere få overblikk over den utemmede naturen som strekker seg til de bratte klippene..

/
Tenerife
for å oppdage utilgjengelig landskap

Den flotteste flyturen på Tenerife går over Parque Rural de Anaga, dder du kan se de imponerende fjellformasjonene og oppdage de bortgjemte badestedene som bare kan sees fra luften.

/
La Gomera
musikk for øyet

Denne underlige klippen av vulkansk opprinnelse kan man aller tydeligst fra himmelen, eller eventuelt fra havet. Men når du flyr over himmelen over La Gomera får du inntrykk av den virkelige størrelsen på denne spesielle formasjonen som overrasker på grunn av sine geometriske former Vallehermoso.

/
La Palma
å svømme i skyer

Himmelen er det beste utgangspunktet for å se havet av skyer som på fuktige morgener legger seg på Caldera de Taburiente. Tåketeppet, som gir kondens på fjellveggene av det mest populære krateret på La Palma, kan bare sees i all sin prakt fra høyden.

/
El Hierro
over alle vulkanene

Den fineste utsikten fra luften på El Hierro får du fra området Verodal og Faro de Orchilla, der du kan få med deg de spektakulære vulkanske klippene.