Seile på det åpne hav

Seile på åpent hav betyr å komme i kontakt med naturen i sin reneste form, en unik opplevelse som oppleves med de fem sansene, og som i Kanariøyenes vann kan nytes til fulle. På grunn av sin geografiske beliggenhet og sitt gode klima, tilbyr den kanariske skjærgården eksepsjonelle forhold for utøvelse av seiling, som har vært kjent over hele verden i hundrevis av år.

27:49
Título
El mar de los Alisios
Póster
DEC TEST video
DEC TEST video
Tipo
Ancho completo
00:00
Título
The trade wind seas
Vídeo
Póster
el mar de los alisios
el mar de los alisios
Tipo
Ancho completo
Contenido

Passatvindene

Betraktet som Atlanterhavets motor, har disse vindene blåst seilene til skip i århundrer, og drevet dem der de pløyer gjennom havvannet. Navnet kommer fra den latinske roten alis som betyr glatt, og beskriver vindens myke og moderate karakter der den blåser regelmessig, men uten mye kraft.  En ideell vind for seiling som lar deg nyte rolige familieturer til mer ekstreme steder, der du kan kjenne på farten.

Contenido

En lang nautisk tradisjon

På grunn av den særmerkede naturen har Kanariøyene en lang nautisk tradisjon på hundrevis av år. Skjærgården er vugge for store idrettsutøvere og olympiske medaljevinnere som har utviklet seg i dette farvannet, takket være dens moderne og komplette fasiliteter spredt over alle øyene. 

Versjoner som for eksempel Finn, 470, Flying Dutchman, Soling, Tornado, Star, Laser og Vela Latina har røtter og tradisjon på øyene. Så det finnes et bredt utvalg av skoler og kvalifiserte instruktører der du kan lære og perfeksjonere praksisen din.
 

Título

Opplev Kanariøyene fra sjøsiden

Imagen
Banner Puertos y marinas en las Islas Canarias.
Banner Puertos y marinas en las Islas Canarias.
Contenido

Hovedhendelser 

De fleste variasjonene av seiling som utøves på Kanariøyene, har støtte fra sine respektive forbund, så sportsarrangementer er svært vanlige. Øygruppen er hjemsted for konkurranser som for eksempel ARC (Atlantic Rally for Cruisers), Trofeet S.A.R. Prinsesse av Asturias og forskjellige nasjonale mesterskap.

Imagen
navegación - imagen tarjeta
navegación - imagen tarjeta