SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

7 øyer på 1 minutt

Kjenner du ikke Kanariøyene?
Kanariøyene er 7 øyer i Atlanterhavet der solen skinner året rundt. Her er det mild og fin temperatur: gjennomsnittet er 19 ºC om vinteren, og 23 ºC om sommeren. Når du går langs strendene eller beveger deg rundt i de imponerende landskapene, blir hverdagens rutiner og bekymringer svært fjerne. Uansett om du er ute etter spennende opplevelser eller ro og fred, så får du garantert et inspirerende og oppkvikkende opphold på Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura, La Palma, La Gomera og El Hierro.

Vulkansk natur

Navnet Kanariøyene får deg kanskje til å tenke på Teide, verdens tredje høyeste vulkan, men øyene har mer vulkanske natur å by på enn som så: det er noe man ser overalt i Kanariøyenes landskap, en eldgammel og mystisk kraft som har gitt de 7 øyene både skjønnhet og egenart.
Da lavaen flommet opp fra jordens indre og skapte disse øyene, dannet den spisse fjelltopper og vulkanske kalderaer fulle av liv. Den meislet ut geometriske former og bratte juv, tegnet drømmestrender og underjordiske landskap uten like. Noen av disse fantasifulle formene er kledd i grønt, andre er nakne som månelandskap. Alle nærmest trygler om å utforskes og nytes, og avgir en spesiell energi.

Fritid og avslapping

På Kanariøyene finner du et oppgradert hotelltilbud med overnattingssteder av høy kvalitet og stort mangfold: uansett om du velger et stort anlegg ved sjøen eller en fredelig plett bortgjemt i naturen, vil god kundeservice og den typiske kanariske gjestfriheten sørge for at du reiser hjem igjen med fulladede batterier.

Det er lett å nyte ferien når du hver dag står opp like ved favorittattraksjonene dine: et steinkast fra golfbanen, nær skog og stier, omgitt av museer eller kjøpesentre.

Alle har sin egen versjon av drømmeferien, og alle finner det de trenger for å gjøre den til virkelighet på Kanariøyene.

Sikkerhet og nærhet

Kanariøyene er et paradis bare noen få flytimer fra de største byene i Europa, så det tar ikke lang tid å flykte fra surt regn til den deilige kanariske solen. Dessuten tilhører de EU, med alle fordelene det medfører: godt utbygd infrastruktur og tjenestetilbud, betaling i euro, og full dekning med europeisk helsetrygdkort.

Enestående landskap

Kanariøyene er et av de geografiske områdene med størst artsmangfold i verden. På bare 7 øyer finner du tusenvis av landskap: sanddyner, skoger, vulkaner, stjernehimler og, ikke minst, strender. Strender med svart, lys, rød eller hvit sand; uberørte strender og turiststrender; strender som er perfekte til vannsport eller til å slappe av. Det finnes 256 km strender for enhver smak.

En symfoni av opplevelser og farger som er rik på overraskelser og gir deg lyst til å besøke alle sammen.

Sole seg, besøke imponerende Teide, komme i nærkontakt med naturen, spille golf, ha det gøy i en temapark ... Denne øyen har tilbud til alle og enhver!

Mer informasjon

Gran Canaria er en verdensdel i miniatyr som i tillegg til vernede naturområder som sanddynene i Maspalomas har et bredt tilbud innen fritid og velvære.

Mer informasjon

Lanzarote er som hentet fra en annen verden. Å besøke Timanfaya nasjonalpark er det nærmeste man kommer å besøke månen uten å forlate jorden.

Mer informasjon

Hvit sand og turkist hav. Fuerteventura er en eneste lang strand fra ende til ende, og et paradis for de som elsker vind og bølger.

Mer informasjon

Her kan du komme i kontakt med naturen blant vulkaner og urskog, under en av verdens klareste stjernehimler.

Mer informasjon

Frodige, eldgamle skoger fører til strender med svart sand gjennom dype elvedaler. En øy full av legender og magi.

Mer informasjon

Den minste av øyene, et stille og fredelig sted. Å dykke i det klare vannet her, er å omgi seg av en verden av stillhet og skjønnhet.

Mer informasjon