Landhotell San Miguel

Herskapshus med sjarm i San Miguel de Abona
Det finnes ikke noen større luksus enn å spise frokost på en veranda omgitt av store blå agapanter, slyngplanter, sitrontrær, jasmintrær og lavendel, mens de første solstrålene skinner. På landhotellet San Miguel, sør på Tenerife, sender plantene i hagen deilige dufter inn i alle de 14 rommene i de to herskapshusene fra 16-hundretallet som anlegget består av. De er perfekt restaurert, med rustikke, flere hundre år gamle rom møblert med arvegods og dekorert med treffsikre fargevalg, spesielt i de som før var loft, geitebinge og ysteri.
Solterrasse, patioer og utsiktsbalkong
Inngangen til det øverste og mest majestetiske huset er gjennom en sidedør som fører til en kanarisk patio, en av de tre på hotellet. Det vanskeligste er å bestemme seg for et favorittsted, for det er så mange gode kandidater: salong-baren der man kan nyte en god kopp kaffe, de utvendige patioene, blant steiner, planter og trebenker, den gamle cisternen som er forvandlet til varme bad – en skikkelig nytelse for å avslutte dagen – eller solterrassen. Hvem blir ikke imponert over utsikten over San Miguel de Abona fra utsiktsbalkongen?
Airport distance
11.5 km TFS
Restaurant
Room service
Spa
Localidad
San Miguel De Abona

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk vannet og klimaanlegget på rommet ditt på en ansvarlig måte. Unngå unødvendig daglig vask av håndklær og sengetøy.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Vis ansvar i fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Respekter ferien til de andre som bor på stedet.
Stikkord
Etiquetas
1
262
262
10045