Hotel La Quinta Roja

Praktfullt hotell på stortorget i Garachico
Når et hotell har historie i veggene, merker man det allerede når man stiger over dørstokken, slik som på La Quinta Roja. Det dreier seg om en gammel slektsgård som overlevde vulkanutbruddet som skjedde for tre hundre år siden nord på Tenerife. Det ligger på selveste La Libertad-plassen i den hyggelige landsbyen Garachico og gjør et mektig inntrykk med sin rødlige beigefargede fasade, storslagne steintrapp og innvendige patio med fontene, vakre planter og sjel.
Leserom med gammelt sprossevindu i mudéjar-stil.
De vevde fluktstolene og king size-plantene i patioen er omgitt av et flott galleri av teak. Denne tresorten er også brukt på rommene, i tillegg til naturlige tekstiler. Selv om hele hotellet oser sjarm, er det spesielt verdt å ta seg tid til å slappe av med litt kvalitetslektyre i leserommet utsmykket med gamle sprossevinduer i mudéjar-stil og med utsikt mot Santa Ana-kirken. Frokost med husets hjemmelagde kaker på terrassen og deilig mat i de lokale restaurantene er andre høydepunkter. Man kan også trimme litt. Hotellet tilbyr sykler og pilates.
Airport distance
51.8km
Restaurant
Room service
WiFi
Localidad
Garachico

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk vannet og klimaanlegget på rommet ditt på en ansvarlig måte. Unngå unødvendig daglig vask av håndklær og sengetøy.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Vis ansvar i fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Respekter ferien til de andre som bor på stedet.
Stikkord
Etiquetas
1
262
262
10045