Hotel Casablanca

Et tilfluktssted på landet, nord på Tenerife
Bronseskulpturen av en fortvilet guanche-konge over utsiktspunktet El Lance er et umiskjennelig tegn på at du nærmer deg landhotellet Casablanca. Etter to kilometer langs landeveien til Icod el Alto, nord på Tenerife, kommer denne avsidesliggende landeiendommen til syne i det store intet, omgitt av massevis av potetåkere, frukttrær og fjellsider som fører til Ruiz-juvet. Dette er et glimrende sted å være for seg selv og vandre i naturen uten å tenke på noe annet.
Spektakulær terrasse i et restaurert hus fra 1700-tallet
Når man har gått gjennom tredøren − noe bare gjester får lov til − er det den enorme terrassen man først legger merke til. Den ligger som et stort dansegulv i friluft foran oppholdsrommet/spisesalen med glassvegger, ved det lekre overbygde bassenget med buet tak som man får lyst til å hive seg uti så snart man ser det. Rommene er fordelt på to etasjer, og bevarer husets opprinnelige struktur fra 1700-tallet, med tak og gulv av tre. Ellers består omgivelsene av ro og frisk luft blant dragetrær, hortensiaer og avokadotrær.
Airport distance
39.5 km
Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Localidad
Los Realejos

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk vannet og klimaanlegget på rommet ditt på en ansvarlig måte. Unngå unødvendig daglig vask av håndklær og sengetøy.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Vis ansvar i fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Respekter ferien til de andre som bor på stedet.
Stikkord
Etiquetas
1
262
262
10045