SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Gara Hotel

Gara Hotel Landhoteller på Tenerife
Gara Hotel Landhoteller på Tenerife
Gara Hotel Landhoteller på Tenerife
Gara Hotel Landhoteller på Tenerife
Gara Hotel Landhoteller på Tenerife

Kanarisk herskapshus i sentrum av Garachico

Treinteriøret har nok vært vitne til så mangt, og er det som gir hotellet særpreg. Men det er kombinert med elementer som lyser opp og skaper trivsel, for eksempel de skjønne viftene og vasene med friske blomster på rommene. På Gara Hotel dreier alt seg om at kundens komfort. Dette herskapshuset fra 1700-tallet nord på Tenerife står i den koselige landsbyen Garachico. Det har en typisk kanarisk fasade med himmelblå farge og store vinduer med karmer av tre, og en storslått og fredelig innvendig patio der hotellets kafé dominerer.

Solnedgang på en terrasse med utsikt mot Caletón.

Det finnes mye som skaper lykkefølelse på dette sentrale – men likevel fredelige – stedet, der dagene begynner med solide frokoster basert på melk med det lokale kornproduktet gofio. En av disse tingene er terrassen. Solnedgangen her er uten like, og forvandler omgivelsene til naturlige dekorasjoner i tusenvis av farger. Denne privilegerte tribunen er en fredelig plett på hotellet, og har utsyn over de naturlige bassengene i El Caletón. En dukkert er nærmest obligatorisk, spesielt etter en god fiskemiddag på en av restaurantene langs strandpromenaden.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET
Kyst

Kyst

Ja

Ja

Ja

Ja

OPPDAG