SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Bodegas Monje

Bodegas Monje + Vinprodusenter på Tenerife
Bodegas Monje + Vinprodusenter på Tenerife
Bodegas Monje + Vinprodusenter på Tenerife

En produsent av gode viner helt siden 1700-tallet

Bodegas Monje, som ligger i El Sauzal på nordsiden av Tenerife, ble bygget i 1956, men Monje-familien har laget vin helt siden 1700-tallet. Vinprodusenten ligger mellom havet og fjellet og har panoramautsikt mot La Orotava-dalen. Her har de kapasitet til å fremstille flere tusen liter vin, og vinprodusenten har produsert vin av egne druer i over et halvt århundre. Hvis du vil smake på lokale viner og aperitiffer, kan du besøke vinprodusenten mellom kl. 10.00 og 19.00. Den har også en restaurant med uteservering mellom kl. 11.00 og 18.00, med unntak av på mandager.

Egne avlinger fra havvendte vinmarker

Bodega Monje ligger på 600 meters høyde, og her presser de druesortene listán negro og blanco, negramoll, tintilla, vijariego negra og marmajuelo. Det finnes forøvrig godt med parkeringsplasser på området. Her fremstilles det viner, og hovedsaklig rødviner, som skiller seg ut som følge av deres særegenhet, flotte farge, mineralaroma og fruktighet. Merket har fått klassifiseringen Denominación de Origen Tacoronte-Acentejo de Tenerife, det vil si opphavsgaranti, og produseres bare i begrensede mengder. I vinbutikken til Bodegas Monje kan du også kjøpe naturlig salt, marmelade, honning og lokale sauser.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET

OPPDAG