SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Bodegas Martinón

Bodegas Martinón i Lanzarote
Bodegas Martinón i Lanzarote

Økt bevissthet på økologisk vindyrking

Disse vakre vingårdene som ligger i landsbyen Masdache, i det sørlige sentrale området i Lanzarote, ble opprettet i 2006 av Martinón-familien, som bestemte seg for å starte et spennende prosjekt. Med økt bevissthet på økologisk vindyrking og bruk av nye teknologier, klarer de å fremstille ekstraordinære Malvasia-viner. Omgivelsene rundt disse vingårdene preges av overflod av vinstokker og frodige druebunter. Steinmurer, hull og grøfter, harmonisk integrert i landskapet, gir et flott totalinntrykk.

Første vin med hundre prosent Malvasia-druer fra Lanzarote

Bodegas Martinón jobber daglig for å fremstille gode kvalitetsviner. De lanserte sin første Martinón-vin med hundre prosent Malvasia-druer fra Lanzarote, med en dristig og minimalistisk etikettdesign og en syntetisk kork for å bedre å bevare ferskheten. Vingårdene har interessante guidede turer som er ideelle for å nyte vinene deres, prøvesmake deilige appetittvekkere og oppdage spektakulære kriker og kroker i Masdache.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET
Ja

Ja

OPPDAG