SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Bodegas Vega Norte

Bodegas Vega Norte + Vinprodusenter på La Palma
Bodegas Vega Norte + Vinprodusenter på La Palma
Bodegas Vega Norte + Vinprodusenter på La Palma
Bodegas Vega Norte + Vinprodusenter på La Palma

Unike viner fra det nordøstlige hjørnet av La Palma

Bodegas Noroeste de La Palma, som er mest kjent som varemerket Vega Norte, har produsert viner på nordsiden av La Palma siden 1998. Her prosesseres det hvert år store mengder druer av sortene listán, negramoll, almuñeco og albillo, som alle har blitt dyrket i områdene Tijarafe, Garafía og Puntagorda. Det produseres et stort utvalg av rødviner og hvitviner, og de mest prestisjetunge av disse vinene er crianza-sortene som har blitt kullsyregjæret. Rødvinen med betegnelsen «tinto de tea» er helt unik for området og lagres i femten dager på fat av kanarisk furu.

Vinsmaking og tradisjonelt fremstilte landbruksprodukter

På vei til Bellido, mer konkret i landbruksområdet rundt landsbyen Tijarafe, finner du vinprodusenten Vega Norte. Her kan du få guidet omvisning på anlegget og være med på vinsmaking der du får smake på fire hvit- og rødviner i tillegg til vino de tea. Du kan også prøve en rekke landbruksprodukter fra området, for eksempel mandler, bananer og fiken. Vinprodusenten kan besøkes på formiddagen og ettermiddagen fra mandag til fredag, og kun om formiddagen på lørdager. Den holder stengt på søndager. Her finner du også en butikk der du kan kjøpe viner som er produsert på gården.

Isla La Palma

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET

OPPDAG