Barranco de Las Angustias

Et priviligert naturområde som er perfekt for turgåere

Det vernede landskapet der Barranco de Las Angustias ligger strekker seg over fire kommuner på La Palma: El Paso, Tijarafe, Los Llanos de Aridane og Tazacorte. Dette fantastiske naturområde med en utrolig naturskjønn verdi, grenser til Caldera de Taburiente nasjonalpark. Kløften starter i et område kjent som Dos Aguas, der de permanente bekkene i La Caldera kommer sammen, ideelle omgivelser for fotturer gitt den ekstraordinære skjønnheten og de unike omgivelsene. I løpet av turen vil de besøkende kunne oppleve kapellet Nuestra Señora de Las Angustias, som er svært hedret på øya.

Opplev skjønnheten i fargespillet i Cascada de Colores

Alle som besøker Barranco de Las Angustias blir fascinert. Det kuperte landskapet gjør den til et av de beste stedene på Kanariøyene for ekstremsport, men det er også perfekt for turgåere. Dette ekstraordinære naturområde preges av de imponerende bratte veggene som er dekket av vegetasjon, i tillegg til det vakre bildet som den frodige kanariske furuskogen gjenspeiler, en kanarisk endemisk art. Å gå inn i kløften har sin belønning: du får oppleve den berømte Cascada de Colores. Det anbefales å være utstyrt med vann og en matbit, samt velegnet fottøy.

Flora interest
Trekking routes
Wildlife interest
Localidad
El Paso, Tijarafe, Los Llanos de Aridane, Tazacorte.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Gå ikke på steder som ikke er tillatt, og respekter skiltene til stiene. Å forlate de anviste veiene medfører skade på naturen og kan være farlig for deg og de som følger deg.
- Tenn ikke bål utenfor de tillatte områdene og vær spesielt forsiktig i sommermånedene.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i naturen med overdreven støy (høy musikk, roping...).
5
10
262
10045