SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

By- og havsmuseet

By- og havsmuseet på Gran Canaria
By- og havsmuseet på Gran Canaria
By- og havsmuseet på Gran Canaria

Historien om byen og dens forhold til havet

By- og havsmuseet ligger inne i Castillo de Mata, som er et eget historisk område som var en del av byens forsvarsverker, og som ligger ved bydelen Triana i Las Palmas de Gran Canaria. Museet gir de besøkende en oversikt over mer enn fem århundrer med historie, der det legges spesiell vekt på det utstrakte og kontinuerlige forholdet byen har til havet. Et besøk hit anbefales sterkt for å få litt mer kunnskap om øyhovedstadens fortid, i en særpreget bygning som offisielt er erklært å være et historisk og artistisk monument og er en av byens virkelige perler.

Et viktig kulturelt rom i hovedstaden

Anleggene og innredningen i Castillo de Mata er fullstendig restaurerte, slik at det utgjør et viktig kulturelt rom i Las Palmas de Gran Canaria. I gamle dager var Castillo de Mata en del av byens forsvarsmurer, og hadde en avgjørende funksjon under de kjente angrepene fra sjørøvere. Dette museet er svært nyttig for at elever fra ulike skoler skal kunne utfylle kunnskapen sin. I tillegg til å kunne besøke museet gratis og på egen hånd for å bli kjent med byens historie fra det 15. århundre og fram til i dag, er det også mulig å forhåndsbestille guidete gruppeomvisninger.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET
sí

sí

sí

OPPDAG