SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Det beste stedet å trene for
profesjonelle idrettsutøvere

Se hvorfor Kanariøyene er et ideelt sted for idrettsutøvere: du flyr dit direkte fra mer enn 130 europeiske byer, og deres misunnelsesverdige klima er perfekt tilpasset behovene til toppidrettsutøvere. Bo i rolige anlegg og tren på sentre for toppidrett, omgitt av det fantastiske kanariske landskapet.

1
Det beste klimaet for toppidrettsutøvere
Det beste klimaet for toppidrettsutøvere

Ikke la en dag med dårlig vær ødelegge en treningsøkt. Med 4 800 timer dagslys i året og nesten ikke nedbør, sørger Kanariøyene for at ikke noe stopper din vei mot toppen. Reis fra ekstrem varme og kulde og tren i verdens beste klima. (19ºC i gjennomsnitt om vinteren og 23ºC om sommeren.)

2
Sentre for topp prestasjoner
Sentre for topp prestasjoner

Kanariøyene har et rikt tilbud av installasjoner for toppidrettsutøvere, som hjelper deg til å nå neste nivå. Her finner du både høyt kvalifiserte fagfolk, sportsmedisin, høyderom og telemetri DLF, pluss en rekke overnattingsmuligheter perfekt tilpasset behovene til idrettsutøvere.

3
Tren utendørs i
friluftsområder
Tren utendørs i
friluftsområder

Suppler øktene dine i sportssenteret med trening i de best mulige omgivelser: naturen. Kanariøyene er perfekte for alle typer vannsport, og for alle som vil øke sine ytelser - takket være muligheten for å trene i høyden. På Kanariøyene stiger du raskt fra nivå med havet til mer enn 1800 meter. Dette skyldes øyenes vulkanske opprinnelse, som har gjort dem fulle av høydeforskjeller og topper.

4
Rask restitusjon og aktiv hvile
Rask restitusjon og aktiv hvile

Optimaliser tiden du har til hvile med Kanriøyenes brede utvalg av tilbud. De mange golfbanene, strendene og stiene gir deg muligheten til å drive andre sporter og jobbe med andre muskelgrupper for å unngå skader. Helt siden grekernes tid har Kanariøyene vært kjent som et helsebringende sted helt siden. Her kan du hjelpe din restitusjon med naturterapi av vulkansk opprinnelse, spabehandlinger, og øyenes hemmelige våpen: sollyset.

Gå på nettet og se alle områdene, installasjonene, begivenhetene, og tjenestene vi har å tilby idrettsutøvere:

www.trainingnonstop.com