SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Salobre Golf & Resort

Salobre Golf & Resort – Golfbaner på Gran Canaria
Salobre Golf & Resort – Golfbaner på Gran Canaria
Salobre Golf & Resort – Golfbaner på Gran Canaria
Salobre Golf & Resort – Golfbaner på Gran Canaria

To golfbaner i samme kompleks i nærheten av Maspalomas

Salobre Golf & Resort ligger rett ved det store turistsenteret Maspalomas og er et kompleks med to golfbaner i forskjellige design. Salobre Sur ble bygget i 2000 og tegnet av Roland Fauré, som samarbeidet tett med den anerkjente arkitekten Robert Trend Jones. Og Salobre Norte ble designet i 2008 av den berømte arkitekten Ron Kirby. Begge banene integrerer seg godt i det karakteristiske landskapet på sørkysten av Gran Canaria og skaper en kontrast til ørkenlandskapet som omgir dem. I tillegg kan du betrakte utsikten til både havet og fjellene mens du spiller her.

Forbedre spillet ditt på Gran Canaria – rett ved et femstjerners hotell

De to banene til Salobre Golf & Resort ligger rett ved Sheraton Salobre Golf Resort & Spa, som er et femstjerners spahotell. På Salobre Sur kan du spille uansett handicap, og banen er på en smart måte integrert blant klippene som finnes naturlig i området. Det mest emblematiske er det ellevte hullet, som er et par tre-hull. Her må du nemlig slå ballen riktig for at den ikke skal bli borte i kløften. Salobre Norte er mye vanskeligere og ligger i et mer primitivt område. Det femte hullet her er et par 5-hull som krever at du bruker en god driver, ettersom ballen må slås over en kløft av vulkanstein.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET
18 hoyos , 18 hoyos

18 hoyos , 18 hoyos

71, 70

71, 70

OPPDAG