SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

GOLF året rundt

Kanariøyene er et eksepsjonelt godt sted å øve opp
golfferdighetene dine på. Bare her kan du spille omgitt
av vulkansk natur og med en utsikt som er full av
kontraster, der du ser ballen fly mot havet i horisonten
etter hvert slag. Brisen og vinden fra havet gjør hver omgang
helt spesiell og gjør at hver drive og hvert lange slag må beregnes nøye.
Sånn er det 12 måneder i året. Det som virkelig definerer golf på Kanariøyene, er at det kan spilles så godt som hver dag.
Ditt
beste slag
En rekke
/profesjonelle
baner
Det er ikke mange steder i verden som har like gode golfforhold som her. På Kanariøyene finner du noen av Europas beste profesjonelle golfbaner – designet av verdensmestere som Severiano Ballesteros og José María Olazabal eller anerkjente arkitekter som Juan Cartineu, Blake Stirling og Marco Martín, som er spesialister på å integrere klimaforholdene i designen.
De fleste banene har en design som er en del av landskapet, og installasjoner som inkluderer alt fra caddier, skjermer og golfbiler til treningssentre, spaanlegg og restauranter. Banene er egnet for alle handicap og har hull på opptil 110 meter, hindringer som innsjøer, sandbanker og vegetasjon og store greener som i enkelte tilfeller ligger på egne øyer. Svært imponerende golfanlegg!
Se golfbaner
Et møte med
verdens beste
/golfspillere
Den høye standarden på golfbanene og infrastrukturen og de optimale klimaforholdene gjør at Kanariøyene ofte er vert for internasjonale golfturneringer. Mange av verdens beste golfspillere er ofte å finne på søken etter seier på golfbanene våre.
Se konkurranser
/5-stjerners
golf
I nærheten av golfbanene finner du et stort og variert hotelltilbud. Enkelte baner ligger til og med inne på hotellområder og gjør det mulig å kombinere golfrunder med spabesøk, fritidsaktiviteter og tilgang til private strender – en annen fordel er naturligvis at du våkner få meter fra golfbanen.