SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

#ForIkke Å
SnakkeOmMaten

Endeløse strender, magiske turstier, krystallklart vann, vulkansk landskap, det beste klimaet i verden og #ItilleggerMatenGod. Opplev Kanariøyene. En herlig opplevelse.

Restauranter
som vil overraske deg

Hva har du lyst til å spise i dag? La deg overraske av noen av de tusenvis av restaurantene som øyene tilbyr: gastrobarer, strandbarer, guachinches (små, enkle spisesteder), sjømatrestauranter, brasserier... Det har seg slik at det brede mangfoldet på øyene våre også strekker seg til våre restauranter. Oppdag uforglemmelige steder mens du nyter velsmakende opplevelser, det være seg på en terrasse med utsikt over havet, i en grotte eller på en av de utallige stedene med stor sjarm. Det finnes noe for enhver smak!

Se restauranter

Våre kokkers
kreativitet

På Kanariøyene har vi fantastiske kokker med internasjonal anerkjennelse. Kokker med Michelin-stjerner og internasjonalt prisbelønte restauranter vil få deg til å føle lidenskapen til kjøkkenet ved hver bit. La deg imponere av kreativiteten og smaken på hver og en av rettene, utarbeidet med finfølelse og stor profesjonalitet.

Smakene
fra våre jordsmonn

På Kanariøyene nyter vi av det beste klimaet i verden. Det er derfor ikke overraskende at smaken på ingrediensene som vokser hos oss er så fantastisk. Avlinger av velsmakende frukter og grønnsaker, som poteter, bananer, tomater eller gresskar, forekommer hele året. I tillegg bidrar det tropiske klimaet til å gjøre eksotiske frukter som papaya eller mango saftige og appetittvekkende. Samtidig gir Atlanteren oss et stort utvalg av lokale fiskearter, som papegøyefisk (vieja), vrakfisk eller ørnefisk (type abbor).For å få en ekstra god smak i munnen er ingenting bedre enn våre viner med opprinnelsesbetegnelse. Ikke glem å prøve den ekstraordinære kanariske osten, utarbeidet på tradisjonell måte med unike nyanser. En delikatesse for ganen.Smaker med opprinnelsesbetegnelse
Oster og viner

En rik
gastronomisk kultur

Vår kultur er synonymt med fusjon Vårt kjøkken har smaken av vår historie: det er fullt av kontraster takket være inspirasjon og nytolkning av mange retter fra fastlandet eller av latinamerikansk og afrikansk opprinnelse.Det er fordi handelsmennene alltid seilte innom Kanariøyene når de reiste mellom Europa og Amerika. På den måten ankom det flotte varer som for eksempel visse typer kornprodukter (som hvete eller mais), poteter, yams eller dadler. Oppdag hvordan det tradisjonelle og det moderne kombineres i et stort utvalg av originale og lokale retter.