SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Lago Martiánez

Lago Martiánez, rekreasjonsområder på Tenerife
Lago Martiánez, rekreasjonsområder på Tenerife
Lago Martiánez, rekreasjonsområder på Tenerife

Praktfulle svømmebasseng designet av César Manrique

Lago Martiánez er et rekreasjonsområde i Puerto de la Cruz nord på Tenerife. Her får du en enestående utsikt mot havet og fjellet Teide, og blant stedets fasiliteter kan nevnes en stor kunstig sjø omgitt av smaragdgrønne basseng, velpleide hager, uteplasser og restauranter. Parken ble designet midt på 70-tallet av den kjente lokale kunstneren César Manrique fra Lanzarote, som brukte elementer fra tradisjonell kanarisk arkitektur og det lokale plantelivet i arbeidet.

Underholdning for hele familien rett ved havet

Lago Martiánez har status som et sted av kulturell interesse i kategorien Historiske hager og byr på underholdning for folk i alle aldre. Her finnes fire svømmebasseng for voksne og tre for barn, og alle er omgitt av soleområder utstyrt med solsenger og parasoller. Komplekset har flere uteplasser, kiosker, restauranter og, siden 2006, et kasino: med andre ord alt du trenger for en dag med sol og sjø.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET

OPPDAG