SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Forestal Park

Forestal Park, fornøyelsesparker på Tenerife
Forestal Park, fornøyelsesparker på Tenerife
Forestal Park, fornøyelsesparker på Tenerife

Morsomme aktiviteter i La Esperanzas naturreservat

Klatre til topps i de høyeste trær, snus inn duften av furu, og se hvordan et hav av trær går i ett med Atlanterhavet. I hjertet av La Esperanzas skoger nord på Tenerife ligger Forestal Park, et rekreasjonsområde med høythengende tau og løpestrenger som byr på en rekke morsomme aktiviteter. Forestal Park ligger i en skog med eldgamle trær, og i denne fantastiske parken kan du tilbringe en dag med å gjøre noe helt annet i praktfulle naturomgivelser.

En fornøyelsespark i det vernede landskapet Las Lagunetas

Forestal Park er den største skogbaserte aktivitetsparken på Kanariøyene. Dette rekreasjonsområdet for aktiv turisme ligger i en kanarisk furuskog og er det perfekte sted å tilbringe en dag omgitt av naturen. Her finnes over 90 aktiviteter blant tretoppene, klatrevegg, taubroer og løpestrenger, så vil du prøve noe nytt under åpen himmel, er dette stedet. De mange forskjellige banene egner seg for alle aldre og kondisjonsnivåer. Parkens besøkende bør ha på seg langbukser og joggesko for å få en så komfortabel opplevelse som mulig.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET

OPPDAG