SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Cocodrilo Park

Cocodrilo Park, Dyrehager på Gran Canaria
Cocodrilo Park, Dyrehager på Gran Canaria
Cocodrilo Park, Dyrehager på Gran Canaria

En spektakulær og lærerik park i Agüimes

Crocodilo Park, som befinner seg sørøst for Gran Canaria, nær Agüimes, kan by på et spektakulært krokodilleshow der krokodillene får mat foran publikum, og får vist hvor sterke kjever de har. Tilskuerne får også klappe en ung krokodille mens den holdes av en av de ansatte. Showet er først og fremst veldig lærerikt, og gir mye informasjon om adferden til disse dyrene som levde side om side med dinosaurene. Siden dyrehagen er privat, går alle billettinntektene til å dekke stell av dyrene.

Reptildyrehage på Gran Canaria

Crocodilo Park har Kanariøyenes mest unike krypdyrsamling, med 300 nilkrokodiller, en av dem på hele fem meter. I tillegg til tigre, hjorter og slanger kan parken også by på et papegøyeshow, og i restauranten kan de besøkende kjøpe frukt og bananer som de kan mate apene med. Crocodilo Park tilbyr gratis busstransport til og fra feriestedet Maspalomas på tirsdager, torsdager og søndager.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET

OPPDAG