SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Cactualdea Park

Cactualdea Park + museer og turistsentre på Gran Canaria
Cactualdea Park + museer og turistsentre på Gran Canaria
Cactualdea Park + museer og turistsentre på Gran Canaria

Europas største kaktuspark

Den høyeste kaktusen i Cactualdea måler seks meter, og den er utvilsomt stjernen på de beste bildene fra denne fantastiske parken. Når du kommer inn i denne kaktusparken, som er den største i Europa, blir du overveldet av størrelsen til mange av de mer enn 1200 artene som finnes her. Parken, som er på 15 000 kvadratmeter og ligger i La Aldea de San Nicolás vest på Gran Canaria, kan oppleves på om lag 60 livlige og underholdende minutter.

Et kaktarium med palmer, aloe vera, påfugler og skilpadder

Cactualdea har mye mer å by på enn bare piggete planter fra eksotiske steder som Madagaskar. Rett forbi amfiteateret ligger en kunstig vulkan omgitt av sildrende vann og noen trappetrinn som tar deg til en praktfull hage. Følg den lange steinstien som bukter seg rundt i kaktariumet, for å se de mange kaktusene blant palmer, aloe vera og kanarisk vortemelk. Rundt omkring spankulerer påfugler, ender, skilpadder og esler uten å la seg affisere det minste. Andre morsomme aktiviteter er å besøke grotten, spise tapas på utendørsbaren og kjøpe suvenirer.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET

OPPDAG