Gloria Thalasso Amadores

Gloria Thalasso Amadores, sentre med spa og thalassoterapi

Spa med utsikt over Amadores-stranden

Vink farvel til stress med en utendørs shiatsu-massasje til lyden av havbrus, og med fantastisk utsikt over Amadores-stranden. Dette er Gloria Palace-luksus du ikke vil gå glipp av. Dette fantastiske thalassoterapisenteret på hotell Gloria Palace Amadores sør-øst på Gran Canaria er på 1 800 kvadratmeter, som inkluderer det stimulerende bassenget med saltvannsstråler og solsenger med mikrobobler.

Behandlingsavlukker og svært moderne design i avslappingsrommet

Havutsikten er uendelig gjennom de store vinduene i dette termalparadiset. Etter et rituale kan du sette kurs mot de varme og kalde bassengene eller treningsrommet med store veggmalerier i graffitistil. Du kan også la deg oppsluke av behandlingsutvalget som tilbys i de 30 avlukkene. Du kan bestille tangomslag, sjokoladepeeling, aloe- og blomsterbehandling, orientalsk eller ayurvedisk massasje eller akupunkturbehandling, eller du kan ganske enkelt tilbringe tid i avslappingsrommet med den deilige atmosfæren.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET

FINN UT OM ANDRE REISENDES OPPLEVELSER HER.

OPPDAG