Aqualava Water Park

Aqualava Waterpark + vannland på Lanzarote
Aqualava Waterpark + vannland på Lanzarote
Aqualava Waterpark + vannland på Lanzarote

Et vannland i et leilighetskompleks i Playa Blanca

Aqualava Waterpark ligger i leilighetskomplekset Relaxia Lanzasur Club. Vannlandet ligger i Playa Blanca sør på Lanzarote og gir deg en unik mulighet til å kombinere avkobling med fornøyelser. Selv om vannlandet er åpent for publikum, er det bare gjestene som bor på stedet, som kan bruke fasilitetene gratis. I tillegg til å boltre deg i vannskliene kan du spille minigolf, slappe av i spaet, nyte nattelivet og shoppe på supermarkedet. Med andre ord er det et perfekt sted for en uforglemmelig familieferie.

Vannsklier i oppvarmede svømmebasseng på Lanzarote

Aqualava Waterpark har kule vannsklier for alle. I barneområdet finnes det et slott med sklier i forskjellige former og en diger bøtte det flommer vann ut av hele tiden. På El Rio Lento (Den sakteflytende elven) kan du flyte med strømmen alene eller sammen med andre. I tillegg til skliene for voksne finnes det et morsomt svømmebasseng med kunstige bølger. Det er verdt å merke seg at Aqualava er et bærekraftig vannland, ettersom det bruker jordvarme til å varme opp svømmebassengene.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET

FINN UT OM ANDRE REISENDES OPPLEVELSER HER.

OPPDAG