Bed & Chic Hotel

Bed & Chic Hotel Hoteles emblemáticos de Gran Canaria
Bed & Chic Hotel Ikoniske hoteller på Gran Canaria
Bed & Chic Hotel Ikoniske hoteller på Gran Canaria
Bed & Chic Hotel Ikoniske hoteller på Gran Canaria
Bed & Chic Hotel Ikoniske hoteller på Gran Canaria

Ikonisk og moderne hotell i Las Palmas på Gran Canaria

Man får følelsen av at alt er plukket ut litt på måfå, men sannheten er en ganske annen. På Bed & Chic Hotel har man ikke overlatt noe til tilfeldighetene for å skape en særdeles "cool" og naturlig stemning. Dette kroneksempelet på "effortless chic", midt i Las Palmas på Gran Canaria, nordøst på øyen, tar imot deg med en elegant fasade fra 1920-tallet som skjuler et funksjonelt interiør. Resepsjonen er dekorert med tekster på veggene, og gir et hint om at dette er et annerledes sted.

Spise "brunsj" og drikke cocktails i Tendedero de Catalina

Stedet ligger like ved stranden Las Canteras, og byr på en glimrende mulighet til å bli kjent med hovedstaden Las Palmas med stil. Sansen for design ser man for eksempel i nøye utvalgte møbler, glimt av skarpe farger og morsomme motiver på sengegavlene på rommene. Hvis man skal velge, så er kanskje førstevalget "loft"-rommene i øverste etasje, med flott utsikt og eget kjøkken. Men man bør absolutt smake fusion-rettene, den generøse brunsjen − bestilling er obligatorisk − og signatur-cocktailene i hotellets egne restaurant: Tendedero de Catalina.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET

FINN UT OM ANDRE REISENDES OPPLEVELSER HER.

OPPDAG